Nationale en internationale klanten

Op- en Overslag

Capaciteit van opslag

Beets B.V. is een bedrijf dat in staat is om naast transportactiviteiten ook opslag- en herverpakkingswerkzaamheden van verschillende goederen uit te voeren. Het is vermeldenswaard dat Beets B.V. al lang in de industrie zit, wat betekent dat we ervaren zijn in ons vakgebied.

Bovendien hebben we grote opslagfaciliteiten in de Wijdewormer. Deze faciliteiten hebben een totale capaciteit van meer dan 14.000 vierkante meter. Dit is een duidelijke indicatie dat Beets B.V. klaarstaat om aan al uw opslagbehoeften te voldoen. Bovendien heeft Beets B.V. voldoende ruimte beschikbaar op het buitenterrein voor de opslag van producten die dergelijke opslagmaatregelen vereisen. U kunt erop vertrouwen dat uw goederen in goede handen zijn bij Beets B.V., omdat we goed uitgerust en deskundig zijn in het verzorgen van uw producten.

Beets B.V. is een uitstekend bedrijf dat zich al vele jaren heeft gespecialiseerd in speciale behandeling en voldoet aan de unieke behoeften van diverse klanten. Onze expertise komt van pas bij het verwerken van losse bulkartikelen die opnieuw verpakt moeten worden in vaten, big bags, emmers en andere verpakkingen. Bij Beets B.V. hebben we veel ervaring in dit soort diensten en zorgen we er altijd voor dat we de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We hebben een inventarissysteem dat op nauwkeurige wijze de voorraadniveaus en alle verpakkingsactiviteiten bijhoudt, waardoor onze klanten weten wat de status is van hun goederen.

Uitstekend bedrijf voor

Op- en Overslag

Contact opnemen

Indien u met ons in contact wenst te treden of meer informatie wenst te verkrijgen over op- of overslag van uw goederen door Beets B.V., gelieve dan op de onderstaande knop te drukken.